ביטר פרוט – קוקטייל תה פירות יער, קמפרי ופסיפלורה | Bitter Fruit

31.12.2017
קוקטייל קמפרי וליקר פסיפלורה עם תה פירות יער מדרום אפריקה: דן קרייצר ("קפה הנוי") מגיש - קוקטייל ביטר פרוט

תה פירות מעניק לקוקטייל שלפניכם גוף עדין ונעים, הקמפרי – טאץ' מריר וליקר הפסואה ממזג בין שניהם באלגנטיות ומוסיף סמיכות ופירות מודגשת. שימוש לב: לצורך הכנת המתכון אפשר להשתמש בחליטה או בקפסולות (היעודיות למכונת נספרסו) של תערובת התה – פתרון נוח, מיידי וקל.

הקוקטייל מוגש במסגרת "Asian Sensation" ויחד עם הקוקטיילים רד & בלאק וכן גרין ג'סמין בתפריט הספיישלים של מסעדת קפה הנוי.

ביטר פרוט – Bitter Fruit

מרכיבים לקוקטייל אחד:
60 מ"ל ויסוצקי "סודות הגן" פירות יער – ניתן להשיג בקפסולות או בתיונים
30 מ"ל טקילה
15 מ"ל קמפרי
15 מ"ל פסואה
1 ליים סחוט
2 כפות מחוקות סוכר (או 30 מ"ל סירופ סוכר)
1 דש אנגוסטורה הדרים

הכנה:
מכינים בעזרת הקפסולה תה באורך של אספרסו ארוך במידה ויש פונקציה כזו במכונה (אחרת מודדים 60 מ"ל בתום תהליך החליטה). ממיסים את הסוכר בכף מים רותחים במידה ולא משתמשים במי סוכר מוכן מראש ומערבבים עד שנטמע לגמרי במים. יוצקים לשייקר את החליטה יחד עם שאר המרכיבים מלבד אנגוסטורה הדרים ומוסיפים קוביות קרח. משקשקים היטב ומסננים אל תוך כוס גבוהה וצרה (היי בול), מלאה בקרח. מוסיפים כמה טיפות אנגוסטורה הדרים ומעטרים בצרור קטן והדוק של עלי נענע רעננים ומגישים מייד

דן קרייצר הוא מיקסולוג ומנהל המשקאות של מסעדת קפה הנוי (מלכי ישראל 1, כיכר רבין, תל אביב. כשר ללא תעודה)

קוקטייל רד & בלאק של דן קרייצר (צילום: אמיר מנחם, רקס תעשיות)
קוקטייל רד & בלאק של דן קרייצר (צילום: אמיר מנחם, רקס תעשיות)

תגובות לפוסט