אוי רותי, למה את מתכוונת לפעם? לתקופה של דב יוסף? כשלא הספיק החלב לכולם? בלינצ'ס לא מכינים ממים. רק הקמצנים עושים את זה. ואת המילוי בטח שלא עם קמח כי אם רק עם גבינה לבנה, שמנה, חלמון של ביצה – זה הצהוב של הביצה… וצימוקים וקינמון ומי שלא אוהב יכול להוסיף וניל במקום והכי חשוב: קצת גרד קליפת לימון וקצת מיץ לימון טרי. עושה את ההבדל. אף אחד לא אוהב טעם של קמח בתערובת הגבינה שלו ממש לא. והוא לא מץבשם בתוך המחבת עם הגבינה כי אם את מתכוונת לטגן שם את הבלינצס חצי שעה עד שהטעם של הקמח יהוך לבצק והבצק הזה יהיה צמיגי,אז הבלינצ'ס ישרף לך. ואת החמאה ממיסים ומערבהים עם חומר הבלינצ'ס כדי שהיא לא תעשרף על המיבת ותעשרוף את הבלינצ'ס קוראים לזה גי כמו השומן שמכינים ההודים מחמאה.

הגב