בלאדי מרי – המתכון המושלם

01.09.2017
בלאדי מרי בדיוק כמו בבר הקוקטיילים הטוב במזרח התיכון: בר שירה ("אימפריאל") מגיש את מתכון המשקה האהוב, בלי קיצורי דרך ועם שדרוגים לא שגרתיים

המתכון המשודרג שאנחנו מכינים על הבר ב-"אימפריאל", בלי לזוז ימינה ושמאלה – כבר מהפתיחה. מושלם כאפריטיף לפני האוכל וגם כתרופה להאנגובר אחרי לילה רווי שתייה. נסו ולא תתאכזבו.

עוד אלכוהול ב-Rex:

המרכיבים:
60 מ"ל וודקה איכותית (ב"אימפריאל" אנחנו משתמשים בוודקה גריי גוס)
15 מ"ל מיץ מלימון סחוט
90 מ"ל מיץ עגבניות איכותי
7 טיפות טבסקו
1 כפית רוטב ווסטרשייר
10 מ"ל רוטב צדפות
1-2 כפית גרידת חזרת לבנה טרי
2 דשים סלרי ביטר "ביטר פרוף" – להשיג בחנויות אלכוהול
קורט מלח סלרי
קורט פלפל שחור

הכנה:
יוצקים את כל המרכיבים לכוס שייקר. מערבבים על ידי העברה מכוס שייקר אחת לשנייה במשך 10 פעמים לפחות.

מעבירים לכוס גבוהה (היי בול) ומעטרים עם גבעול סלרי על עלוותו. מעטרים בפלח לימון על שפת הכוס ומגישים קר מאד.

bloody-mary-%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9d-%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%a8-%d7%99%d7%a4%d7%aa-%d7%95%d7%90%d7%a4%d7%99-%d7%a6%d7%99%d7%9d

תגובות לפוסט