שילוב אלגנטי בין הטעם המתקתק של וויסקי השיפון האמריקאי לניחוחות תה הארל גריי ולחמיצות של אשכוליות הדם שבעונתן אנחנו קוטפים מהעצים שבחצר המקיפה את מלון הנורמן.
מוגש במסגרת "Asian Sensation" יחד עם קוקטייל ג'לוסומינו ביאנקו בתפריט הספיישלים של מסעדת דיינינגס שבמלון הנורמן.
מרכיבים לקוקטייל אחד:
40 מ"ל וויסקי שיפון
40 מ"ל חליטת ויסוצקי גולף לי ארל גריי ופרחי לבנדר
25 מ"ל מיץ אשכולית דם
לעיטור:
פלח אשכולית
גבעול נענע
קרח גרוס
הכנה:
חולטים את תיון הארל גריי בכוס מים רותחים במשך 4-6 דקות. יוצקים 30 מ"ל מהחליטה לשייקר יחד עם שאר המרכיבים. מוסיפים קוביות קרח, סוגרים את השייקר ומשקשקים היטב. מסננים אל תוך כוס גבוהה וצרה (היי בול), מלאה בקוביות קרח. מעטרים בפלח אשכולית וגבעול נענע ומגישים מייד וקר מאד.
נוי דודאי הוא מנהל בר הלייבררי של מלון הנורמן. נחמני 25, תל אביב
