Me.N.U: הכירו את מיזם גיוס ההמונים המסעיר והקולינרי

04.05.2020
לראשונה בישראל: בתי עסק מובילים בתחום הקולינריה בישראל מתגייסים למיזם גיוס המונים חדש בחסות אתר בלנד, עם שלל הטבות מיוחדות ויצירתיות של מסעדות שף הטובות בארץ, ברים מיתולוגיים ובתי הקפה השכונתיים והאהובים. הכירו את מיזם Me.N.U

בתחילת מאי יצאה לדרך ולמרבה השמחה תוכנית ליציאה הדרגתית של המשק מסגר הקורונה. כך יצטרפו לאורך החודש המסעדות, הברים ובתי הקפה לעסקים הנפתחים מחדש ברחבי הארץ.

עם זאת – יש עוד דרך ארוכה עד שהבר השכונתי שלכם או מסעדת השף האהובה עליכם יחזרו לפעילות מלאה. בדיוק מהסיבה הזו, עכשיו זה הזמן לסייע להם בזריקת מרץ לקראת חזרה חלקה למסלול.

מיזם Me N U – משחק מילים על המילה תפריט וגם ״אני ואתם״ – כולל שלל הצעות מיוחדות ובלעדיות של מסעדות השף המובילות בישראל, ברי קוקטיילים וברים שכונתיים ובתי הקפה השכונתיים והאהובים. כולם מציעים הצעות בלעדיות שמככבות באתר בלנד (מבית טמפו).

כל סכום שתשקיעו בעסק מועבר לעסק במלואו וישירות – ללא עמלות או דמי תיווך. בכל יום מצטרפים לקוחות חדשים, ביניהם מסעדות שף, בתי קפה מוכרים כמו או בארים ופאבים אייקוניים.

פותחיים שולחן במסעדת דוד ויוסף (צילום: אפיק גבאי)

מיין בבריכה הסודית של הנורמן ועד לאפרטיבו יפני ופיצות ללא הגבלה

כך מציעה מסעדת אלנה שבמלון הנורמן בתל אביב – מסעדת השנה של מדריך גומיו ל-2020 בניצוחו של השף המוערך ברק אהרוני – שיעור פרטי בזום עם השף שאפשר לממש כבר עכשיו או לחלופין טעימות יין עם סומליירית המסעדה.

בנוסף, לראשונה מאז שהוקם מלון הנורמן, במסגרת עמוד Me N U של המסעדה, מוצעת כניסה לבריכה הנחשקת והסודית בגג המלון, המשקיפה על נוף פנורמי של תל אביב, וזאת לצד בקבוק יין רוזה צונן ויוקרתי ומתאבנים.

פיצות במסעדת רוברטה וינצ׳י של השף עידו פיינר (צילום: שני הלוי)

 

לא רחוק ממנה מציעים במסעדות פופינה בניצוחו של שף השנה העולמי של סן פלגרינו אוראל קמחי ארוחות טעימות במסעדה. השף עידו פיינר מציע בינג׳ של פיצות הישר מהטאבון במסעדה המדוברת ״רוברטה וינצ׳י״ שבפרדס חנה-כרכור.

״יאקימונו״, מהמסעדות היפניות הטובות בישראל, מציעה קיט מיוחד לפיקניק או אפריטיבו יפני בשדרות רוטשילד, שם אפשר לשמור על מרחק בחלל הפתוח ברוח הזמנים.

במסעדת ״דוד ויוסף״, שעברה במהלך התקופה מתיחת פנימת קונספטואלית ומיתוגית, יש לכם אפילו אפשרות להצטרף לשפים דודו אלמקאיס ויוסי שטרית למשמרת באופן חד פעמי במסעדה.

עוד במשתתפים בפרויקט: מסעדת טש וטשה שמציעה חינקאלי ויין ללא הגבלה בערב מיוחד; כרטיסיות קפה משתלמות של קפה הנרייטה השכונתי והאהוב מתל אביב; רטבים לסלטים המיתולוגיים של בתי הקפה סטריטס; סדנת קוקטיילים קלאסיים בקוקטייל הבר הנחשב לאחד הטובים בתל אביב, הלייבררי בר שבמלון הנורמן; ריבות תוצרת בית בבראסרי tree שברחובות, קפה ללא הגבלה לחודש בבית הקלייה התל אביבי טימות׳י; הטבות בבר האוכל המיתולוגי פיקוק וכן בבר גיגסי בבאר שבע – ועוד.

בואו ללמוד להכין אותו מושלם בבר הקוקטיילים לייבררי בר. קוקטייל נגרוני (צילום: unsplash)

באים לפרגן למוסדות האהובים עליכם

״בתי הקפה, המסעדות, הברים והפאבים, הם מהעסקים שנפגעו משמעותית תחת מגיפת הקורונה.העסקים נסגרו לחלוטין ועד לפני ימים ספורים לא יכלו גם להוציא משלוחים. עסקים שמהווים אבן דרך משמעותית בתרבות הבילוי הישראלית נמצאים בנקודת מצב מאתגרת – ועל מנת לסייע לכולם, למסעדות היוקרה, לברים, לבתי הקפה ולפאבים בתקופה זו, אתר האונליין BLEND מבית טמפו משקאות, פתח עמודי מכירה לעסקים אלו״, מספר מנהל הפעילות בטמפו, רז קלמנוביץ׳.

״זו ההזדמנות לרגע של אסקפיזם, לצד תמיכה במוסדות הבילוי האהובים עליכם, ומכאן גם שמו של הפרויקט – ME.N.U, משחק מילים המשלב בין "תפריט" לבין השותפות הקיימת בין העסק ללקוחות הקבועים והנאמנים״.

 

 

 

תגובות לפוסט