כמו במלון ריץ: מתכון להכנת קוקטייל סיידקאר רויאל

28.02.2017
הוא נולד בפריז לפני כ-100 שנה וכוכבו דרך דווקא בלונדון: שגריר רמי מרטן העולמי מנדב - מתכון מנצח וקלאסי לקוקטייל הסיידקאר המיתולוגי

רויאל סיידקאר – The Royal Sidecar

מתכון שהעניק שגריר מותג רמי מרטן העולמי, טיירי ארנולד, שמבקר בתל אביב השבוע לרגל תערוכת הקוניאק הראשונה שמתקיימת בישראל (1-2.3.17, גלריה לורנס):

"קוקטייל הקוניאק הקלאסי הזה נוצר לראשונה ב-1923, בבר של מלון הריץ המפורסם שבפריז. הוא קרוי על שם אופנוע הסירה של אחד הלקוחות שהיו פוקדים את הבר וזכה לפופולריות רבה בברים של לונדון".

עוד קוקטיילים ב-Rex:

 קוקטייל סייד קאר רויאל (צילום: Rob Lawson)

קוקטייל סייד קאר רויאל (צילום: Rob Lawson)

את הקוקטייל אפשר להכין בקלות גם בבית, והוא מתאים גם לברמנים מתחילים או חובבים.

שימו לב: לצורך הכנת הרויאל סיידקאר, מומלץ להשתמש ברמי מרטן 1738 אקורד רויאל, שאידאלי לשימוש בקוקטיילים.

המרכיבים:
35 מ"ל רמי מרטן 1738 אקורד רויאל
15 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל קואנטרו

הכנה:
משקשקים את כל המרכיבים יחד עם קרח בשייקר. מסננים אל כוס גביע (קוּפ) ומגישים בעיטור סליל לימון

רמי מרטן 1738 (צילום: Rob Lawson)
על קרח. רמי מרטן 1738 (צילום: Rob Lawson)

 

בשיתוף רמי מרטן

תגובות לפוסט