ראסטי נייל בנגקוק סטייל – קוקטייל וויסקי ותה ג'ינג'ר

30.11.2017
קוקטייל אסיאתי ופרחוני של תה גינג'ר עם טוויסט של וויסקי סקוטי מעושן: הדר דרוקר (מסעדת "ניטאן תאי") מגישה - "ראסטי נייל בנגקוק סטייל", מתכון אלגנטי שכיף וקל להכין גם בבית

מתכון חורפי שמשלב בין ניחוחות פרחוניים ופירותיים – ונגיעת שוקולד! – לוויסקי סקוטי ולכדי תוצאה מורכבת ומענגת.

הקוקטייל מוגש במסגרת "Asian Sensation" בתפריט המשקאות של מסעדת אסיה שבשוק הפשפשים היפואי.

ראסטי נייל בנגקוק סטייל

מרכיבים לקוקטייל אחד:
60 מ"ל חליטת ויסוצקי סודות הצמחים ג'ינג'ר ודבש
50 מ"ל וויסקי פיימוס גראוס
10 מ"ל ליקר פטל (שמבורד)
15 מ"ל ליקר סן ז'רמן (פרחי סמבוק – אלדר פלאוור)
2 דש ביטר שוקולד
1 דש אנגוסטורה
1/2 כפית דבש

הכנה:
חולטים את תיון התה בכוס מים רותחים במשך 5-7 דקות.  ממיסים את הסוכר בכף מים רותחים במידה ולא משתמשים במי סוכר מוכן מראש ומערבבים עד שנטמע לגמרי במים. יוצקים 60 מ"ל מהחליטה לשייקר יחד עם שאר המרכיבים מלבד האנגוסטרה וביטר השוקולד ומוסיפים קוביות קרח. משקשקים היטב ומסננים אל תוך כוס מרטיני או גביע (קופ) ללא קרח. מוסיפים כמה טיפות של אנגוסטורה וביטר שוקולד ומגישים מייד וקר מאד – ואם רוצים לקשט, מעוטר בפרח.

מתכון של הדר דרוקר, ברמנית ומנהלת מסעדת ניטאן תאי

קוקטייל ראסטי נייל בנגקוק סטייל במסעדת ניטאן תאי (צילום: אמיר מנחם, רקס תעשיות)
קוקטייל ראסטי נייל בנגקוק סטייל במסעדת ניטאן תאי (צילום: אמיר מנחם, רקס תעשיות)

תגובות לפוסט