סן פלגרינו הוא אחד המותגים המוכרים בעולם הקולינריה והפיין דיינינג. חלק בלתי נפרד מהנוף במיטב מסעדות העולם – מאלו מכוכבות המישלן בפריז ובמילאנו ועד לצמרת מסעדות השף של מדריך פיפטי בסט.
בקבוק הלימיטד אדישן שמשיק מדי שנה סן פלגרינו הפך כבר לקאלט בקרב פודיז ואספנים. לאחר מהדורת היהלום שחגגה 120 שנים, מגיעה השנה קולקציית אימרסיב – The Immersive Collection.
זוהי המהדורה המוגבלת הראשונה שמשלבת בין סן פלגרינו לבין מותג המים אקווה פאנה (Acqua Panna). היא נוצרה בהשראת ארוחות הפיין דיינינג שמזוהות עם המותגים ומצדיעה למקורות המים של שתי היצרניות.
ההשראה לעיצוב נולדה מצד אחד עיצובי הרטרו האיקוניים של סן פלגרינו, שהוקמה לפני 121 שנה בברגמו שבצפון איטליה – ומצד שני: מנביעת המים המפורסמת, שממוקמת במעלה גבעות טוסקנה, של אקווה פאנה.
העיצוב בישראל בא לידי ביטוי בתווית יחודית, שתוגש במסעדות השף המובילות של ישראל. לרגל ההשקה, ביקשנו מ-5 שפים מקומיים לשדך בין מנות שלהם לבקבוקים.

■ אוזריה – השפית אביבית פריאל
השפית המוערכת של מסעדת אוזריה שבשוק לוינסקי יוצרת מטבח פיין דיינינג שמשדך בין חומרי גלם מקומיים למטבח יווני וים תיכוני. כל זאת – על רקע בר שנולד בהשראת תרבות ברי האוזו של אתונה.
את בקבוק אימרסיב שידכה פריאל למנת פסטה שחורה עם סרדינים וגבינת ריקוטה שהיא מכינה במקום.

■ פופינה – השף אוראל קמחי
פופינה היא אחת ממסעדות השף המצליחות והאהובות בתל אביב. השף אוראל קמחי – זוכה פרס שף השנה הצעיר של סן פלגרינו – יוצר כאן מנות צבעוניות ושמחות בכתב יד אישי.
את אימרסיב אקווה פאנה הוא שידך לקרפצ׳יו קולורבי – ממנות הדגל המיתולוגיות של המסעדה.

■ וייס – השף גיל דהאן
גיל דהאן (29) הוא אחד הקולות הרעננים והמדוברים בסצנת הפיין דיינינג הישראלית בשנה האחרונה, מאז נפתחה מסעדתו וייס. מתוך תפריט המסעדה הוא שידך את מנת הסביצ׳ה דג ים הצחורה, שעטופה במניפת ירקות שורש קרודו.

■ אלנה (מלון הנורמן) – השפים דניאל צור, עומר שדמי-מולר
עומר שדמי-מולר ודניאל צור הם השפים הצעירים של אלנה, מסעדת הדגל של מלון הנורמן. חברי ילדות שבישלו בכמה מהמסעדות המדוברות של לונדון וברלין – לפני שחזרו ארצה לנצח על המסעדה האהובה. ההשראה שלהם נובעת בין השאר ממכורתם בעמק יזרעאל והגליל – גם בחומרי הגלם וגם בטכניקות הכנה. את כל אלה הם מביאים כטוויסט למנות איטלקיות.
כך משתדכת פסטה פקירי לרוטב כרוב שחור גלילי וצנוברים צבעונית ומרשימה, שמלווה את בקבוק סן פלגרינו אימרסיב בחודש הקרוב.

■ OCD – השף רז רהב
רז רהב (30), הוא אחד השפים הבולטים בישראל ועל אף גילו הצעיר – גם אחד המוערכים והפופולריים שבהם. לקינוח, לצד בקבוק סן פלגרינו אימרסיב, הוא מגיש במסעדת OCD קינוח פטל שיצר יחד עם קונדיטורית המסעדה אור קמיר – מוס אספרגוס ירוק (שמכינים מהקצוות האספרגוס בהם לא עושים במטבח שימוש) ורוטב מפירות יער ופטל טריים.
