פסח מביא אותו, ובמיוחד השנה, התאווררות כל כך נחוצה. עם חזרתן של חברות התעופה הבינלאומיות לנתב״ג, האפשרויות להעביר כמה ימים של שקט ומילוי מצברים – בין אם בחוף מבודד בסביבה או בתאילנד, באירופה הקלאסית או באמריקה. שנייה לפני החג, בחרנו 5 בקבוקים כשרים לפסח, שמחכים לכם אצלנו בחנות בדרך לחופשה.

רוברטו קוואלי וודקה כשרה לפסח – Roberto Cavalli Kosher Passover
קוואלי היא וודקה איטלקית חלוצה בקטגוריית הפרימיום, בקבוק יפהפה ומרשים שנוצר בהשראת מעצב האופנה האגדי רוברטו קוואלי.
השנה נוסף למבחר הבקבוקים של הוודקה גרסה כשרה וחגיגית לפסח – ועוד בבקבוק גדול בנפח ליטר. הוודקה מזוקקת בתהליך זהה לגרסה הרגילה וב-4 שלבי זיקוק בעמודות וזיקוק נוסף בדוד נחושת. הייחודיות כאן היא בתהליך הייצור המותאם להבטחת כשרות לפסח, כולל שימוש במרכיבים כשרים ותהליכים המפוקחים בהתאם. לאחר הזיקוק, הוודקה מתיישנת במכלי נירוסטה למשך 60 יום לפני הביקבוק. הוודקה כשרה לפסח תחת השגחת OU.
https://www.dutyfree.co.il/44456319-roberto-cavalli-vodka-40-1-liter-kosher.html

רוברטו קוואלי וודקה מוחיטו – Roberto Cavalli Vodka Mojito 30% 1L
גרסה לא שגרתית ומפתיעה לקוואלי הקלאסית – בטעמי קוקטייל מוחיטו הקובני והאגדי.
בדיוק כמו הקוקטייל הקלאסי, גם כאן מככבים טעמי נענע וליים טבעיים שמשמרים את התחושה והטעם הפריומי של המשקה. לאחר הזיקוק המרובע, עוברת הוודקה הזו זיקוק נוסף בדוד נחושת מיוחד, שמעניק לה טוהר ואיכות מרביים.
https://www.dutyfree.co.il/44540542-roberto-cavalli-vodka-mojito-30-1l.html
דלתון יין אדום יבש ספיישל אדישן – Dalton Dry Red Special Edition
יקב דלתון, שחוגג השנה 30, הוא מהיקבים המובילים בישראל, המשלב טכנולוגיה מתקדמת עם מסורת ייצור יין. מאז תחילת המלחמה, היקב עושה מאמצים כבירים לשמירת הייצור באיזור, קרוב לגבול עם לבנון, ולהעניק תקווה והמשך עבודה למי שלא התפנה ונשאר בצפון.
ספיישל אדישן אדום נוצר עבורנו במיוחד – בלנד על בסיס ענבי קברנה סוביניון עם טאץ׳ מרלו שנבצרו מהכרמים המובחרים של דלתון בגליל העליון. לאחר תסיסה, היין מתיישן בחביות עץ אלון צרפתי למשך 20 חודשים, מה שמעניק לו עומק ומורכבות.

דלתון יין לבן יבש ספיישל אדישן – Dalton Dry White Special Edition
יין אלגנטי במהדורה מוגבלת שיצרנו יחד עם דלתון ושכולו מחויבות לביטוי טרואר מקומי. מאז שהגיע ליקב, היינן המוערך של דלתון, גיא אשל, שם דגש על מקומיות וקיימות. הוא הביא ליקב גישה רעננה וחדשנית, תוך התמקדות באיכות ובחקר רעיונות חדשים.
ספיישל אדישן לבן הוא יין זני של ענבי שרדונה מכרם יחידני (סינגל ויניארד), שעברו תסיסה ויישון בחביות עץ אלון, תהליך שמעניק לו מרקם ייחודי ווארומות מורכבות של פירות טרופיים והדרים.
https://www.dutyfree.co.il/44267744-dalton-white-wine-13-750ml.html

ספייסהאוס מזקליטה כשר לפסח – Spicehaus Mezcalita
קוקטייל מזקליטה הוא טוויסט מעושן על מרגריטה, בו מחליף מזקאל את הטקילה –ואננס נוסף לליים. גרסה עכשווית ומתוחכמת לקוקטייל קלאסי, ובמקרה של ספייסהאוס – גרסה מקומית לקוקטייל הקלאסי עם מיצוי של פירות מקומיים.

מזקאל אגב הוא האח הגדול, הפראי והמעושן של הטקילה – תזקיק קקטוס האגבה. פרי האגבה – שקרוי פינייה – נקטף ביד ונצלה בבורות באדמה על גחלים לוהטים, מה שמעניק למזקל את הארומה המעושנת והעמוקה שלו. לאחר מכן מרסקים את הפינייה, מתסיסים, מזקקים – ומיישנים. הקוקטייל כשר לפסח וכולל 13.2% אלכוהול, שיעור יחסית נמוך לקוקטייל.
