אילת בסוף שבוע: המבורגר, דגים צלויים ועוד – "מר בשר" ממליץ

27.12.2021
אילת, בימי חורף ושלל יעדים אדומים - היא יעד מתבקש לחופשה קצרה. רפי אהרונוביץ׳ גנב חופשה קצרה בעיר הדרומית וחזר עם המלצות ושיזוף

אילת, בימי חורף עתירי יעדים אדומים – היא יעד כמעט מתבקש לחופשה קצרה.

כך גנבנו – אני הגברת וחברים – כמה ימים בעיר הדרומית וחזרנו עם המלצות ושיזוף.

עוד באתר רקס:

אילת (צילום: unsplash)

פדרו

עוד מקום מומלץ שממוקם במבנה במרכז העיר. למסעדה 2 ימי קונספט בשבוע. בשני מתגברים את התפריט בבשרים מיוחדים וברביעי – בדגים ופירות ים.
אנחנו נפלנו בשמחה על רביעי. אווירה משוחררת וכיפית, שרות מקצועי ואדיב למרות שהיה מלא. בכניסה לחצר טאבון רציני המוציא מנות מעולות במהירות.
בראשונות לחמעג׳ון עם בשר טחון פיקנטי (אנטרקוט). כמו כל מה שהטאבון הוציא, גם הוא היה מעולה. פטריות עם גבינת בושה מנה מוצלחת. הטענה היחידה שלי היא לגודל המנות הראשונות.

בעיקריות, הדגים – ביחוד המוסר הגדול הצלוי, שלם ופתוח – היו מעולים. שרימפס ברוטב חריימה היה שיחוק – שרימפס פריכים ברוטב סמיך מעולה, שהצריך אותי להזמין עוד פוקאצ׳ה לניגוב. היינות מתומחרים סביר ביותר. בקינוח בלט קרם ברולה קפוא במרקם קסטה וגם טירמיסו. בקיצור: שיחוק. שווה מאד.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by pedro_eilat (@pedro_eilat)

לווייתן

לה קוצ׳ינה שזכרתי לטוב מלפני כמה שנים אכזבה והלכנו להמבורגר בלויתן ולא התאכזבתי. נהניתי מהקונספט ומהצוות שהיה ידידותי ושש לעזור לדינוזאור שמסתבך עם האייפון והקוד. הגברת לקחה המבורגר קלאסי בלי תוספות מיוחדות מדיום. טעמתי את הקציצה – היתה טובה מאוד וצלויה בול עם לחמניה מעולה משהו בין בריוש לחלה.
אני וחבר נוסף הלכנו על פעמיים המבורגר שרימפס. מבחינתי זה היה שיחוק מעולה .שפע של שרימפס בעטיפת פנקו פריכה מתפצחים בפה עם רוטב מחמיא באותה לחמניה מעולה.
עוד בתפריט: מקרוני עם גבינה טובים , הצ’יפס מהסוג שאני קורא לו את חפירה כי אתה יכול להעמיס איתו רוטב. תעשייתי אבל מטוגן פרפקט. שליש בירה ויש לכם אחלה ארוחת ערב.

ארוחת הבוקר ודרינק אחר צהריים – רויאל ביץ׳

וכמה מילים גם על המלון שנשארנו בו (על חשבוננו כמובן): רויאל ביץ׳, גם אחרי 25 שנה, הוא מלון מעולה. על החוף, עם חוף נקי ומוסדר וכסאות לאורחי המלון חינם.
אני ממליץ על החדרים המשודרגים כי אז גרגנים כמותנו נהנים משני בונוסים חשובים (לי בכל אופן): ארוחת בוקר בהגשה לשולחן בנפרד מחדר האוכל (במסעדת בובעס) ועם הרבה פחות רעש והמולה, בייחוד בחודשים בהם המלונות מלאים. האוכל מוגש בצורה יותר אסטטית – והאווירה רגועה ומאפשרת להתחיל בוקר בנחת.
הבונוס השני: כניסה לטרקלין (לאונג׳), שפתוח מ-11:00 עד 21:00 בערב וכולל משקאות קלים וחריפים, קפה ומזנון חלבי משתנה במשך היום.
זה בדיוק המקום להכין לעצמך בלאדי מרי בצהרים עם כמה גבינות – או כוס יין  אחר הצהריים.

הכותב היה אורח חשבון הבנק שלו

תגובות לפוסט