נאצ'וס גבינה טבעוניים: מתכון מהסרטים שמכינים בקלי קלות

05.05.2022
נאצ'וס גבינה טבעוניים שמכינים בצ'יק: מתכון קל ומנצח להכנת הנשנוש האהוב של מקסיקו ובכלל של הקיץ עם שדרוג מפתיע - פתיתים בטעם מוצרלה של ויולייף

נאצ'וס הפכו בשנים האחרונות לנשנוש הכי שווה לא רק בברים המובילים של ישראל – אלא גם בבית. חלום ליל קיץ מקסיקני של גבינה מוקרמת, משולשי תירס פריכים וקצת חריף בשביל הנשמה. שנייה לפני שבועות, החופשות ועונת האירוחים, המתכון הטבעוני הזה להכנת נאצ׳וס הולך לשדרג לכם את הנשנוש השווה עם טוויסט מפתיע.

לכל מתכוני שבועות הטבעוניים של ויולייף

נאצ'וס גבינה טבעוניים (צילום: ויולייף)

נאצ'וס גבינה טבעוניים

מתכון של ויולייף

מרכיבים:
1 חבילת טורטיה צ'יפס טבעוניים לנאצ׳וס
150 גרם violife פתיתים בטעם מוצרלה
1/4 כוס חמאת קוקוס או שמן זית עדין
3/4 כוס חלב קוקוס
1 כף קמח
קורט פפריקה (אפשר גם מעושנת) – לפי הטעם
מלח ופלפל שחור גרוס גס – לפי הטעם

הגשה:
4-5 כפות כוסברה קצוצה דק – אפשר גם יותר ולפי הטעם
1 פלפל חלפניו, קצוץ דק (אפשר להחליף גם בפרוסות צ׳ילי ירוק ישראלי) ֿ
1 כפית מחוקה פפריקה מעושנת – לא חובה

הכנה:
יוצקים שמן זית או שמן קוקוס לסיר קטן ומחממים. מוסיפים קמח ומערבבים היטב. מגבירים אש ומוסיפים חלב קוקוס, מלח ופפריקה. טורפים היטב תוך שמבשלים עד לקבלת קרם במרקם אחיד וחלק, עשיר וסמיך. מורידים את הקרם מהאש ומוסיפים violife פתיתים בטעם מוצרלה בעודו חם. מערבבים עד להמסה מלאה.
במקביל: מעבירים את הטורטיה צ׳יפס לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות ל-7-8 דקות או עד להזהבה קלה מאד או עד שהקרם מוכן.
הגשה: מעבירים את הטורטייה צ׳יפס לקערה גדולה ויוצקים מעל את הגבינה המוקרמת החמה. מפזרים בנדיבות כוסברה, פרוסות פלפל חריף ופפריקה מעושנת. מגישים מייד.

תגובות לפוסט